27.04.2024
МЫ В СОЦСЕТЯХ:   Страница vashgolos.net в Facebook vashgolos.net в Twitter Страница vashgolos.net в Pinterest
uk en ru

945 автівок для фронту від фонду Максима Кріппи — MK Foundation

В останні роки, коли ситуація на лінії фронту стала особливо напруженою, потреба в транспортних засобах для Збройних Сил України (ЗСУ) зросла многократно.

 17.10.2023    
 17945    
    Жизнь

В останні роки, коли ситуація на лінії фронту стала особливо напруженою, потреба в транспортних засобах для Збройних Сил України (ЗСУ) зросла многократно. І тут на допомогу прийшов благодійний фонд MK Foundation, який став важливим партнером для ЗСУ у цьому напрямку.

945 автівок для фронту! Ця цифра говорить сама за себе. MK Foundation не просто надав допомогу, а взявся за систематичне забезпечення армії транспортними засобами. Загальний обсяг фінансування такої допомоги досяг позначки в 560 мільйонів гривень

Особливо популярними серед бійців стали автівки, які вони назвали "течики". Ці машини сьогодні можна зустріти по всій лінії фронту: від Донецька до Харкова. Але чому саме автівки? Відповідь проста: транспорт на фронті - це один з ключових елементів підтримки бойового духу і маневреності наших військових.

945 автівок для фронту від фонду Максима Кріппи - MK Foundation

МК Foundation не обмежується лише закупівлею автівок. Їхній підхід до допомоги максимально комплексний. Окрім транспортних засобів, фонд Максима Кріппи передав карети швидкої медичної допомоги, пожежні автомобілі, генератори для забезпечення електроенергією, сучасні безпілотні літальні апарати для розвідки, човни та інше спеціалізоване обладнання.

Треба зазначити, що MK Foundation підходить до своєї роботи дуже відповідально. Кожна автівка, перед тим як потрапити до військових, проходить детальний технічний огляд і ремонт. Таким чином, бійці отримують виключно надійний транспорт, готовий до викликів передової.

Ще одна важлива деталь, яку варто відзначити, - це історія створення MK Foundation. Фонд було засновано за ініціативи підприємця Максима Кріппи. Максим не лише розуміє важливість соціальної відповідальності бізнесу, а й активно втілює цю філософію в життя. Його бачення та стремління допомогти нашій країні в складні часи стали основою для створення такого потужного благодійного фонду, як MK Foundation. Ініціатива Максима стала натхненням для інших підприємців і зміцнила віру в те, що спільними зусиллями ми можемо змінити ситуацію на краще.

З завданням підтримки армії фонд MK Foundation справляється на відмінно, демонструючи, як приватний сектор може ефективно співпрацювати з державою в критичних моментах. Це великий крок до нашої спільної Перемоги!



ЕЩЕ В РАЗДЕЛЕ Жизнь

НОВОСТИ С ВИДЕО
ВИДЕО
Dubai Reefs: жилой район над миллиардом кораллов и мангровых деревьев (ВИДЕО)
Dubai Reefs: жилой район над миллиардом кораллов и мангровых деревьев (ВИДЕО)
16.05.2023   18907
ВИДЕО
Массивный астероид Апофис приблизится к земле в 2029 году (ВИДЕО)
Массивный астероид Апофис приблизится к земле в 2029 году (ВИДЕО)
15.02.2023   12043
ВИДЕО
Что расстроило телеведущую: Маричка Падалко расплакалась в прямом эфире (видео)
Что расстроило телеведущую: Маричка Падалко расплакалась в прямом эфире (видео)
17.04.2022   22539
ВИДЕО
В центре Нью-Йорка подняли украинский флаг (видео)
В центре Нью-Йорка подняли украинский флаг (видео)
24.03.2022   18285
ВИДЕО
Уфолог заметил трехметрового инопланетянина, наблюдающего за марсоходом
Уфолог заметил трехметрового инопланетянина, наблюдающего за марсоходом
07.02.2022   11609
ПОПУЛЯРНЫЕ НОВОСТИ

РЕКОМЕНДУЕМ
Сайт может содержать материалы категории 18+    Материалы со знаком   публикуются на правах рекламы.    Размещения рекламы: orderdsffdsg987f@vashgolos.net

При копировании материалов сайта для интернет-изданий обязательна прямая, открытая для поисковых систем гиперссылка.
Администрация сайта не несет ответственности за содержание и достоверность рекламных материалов размещенных на данном сайте, а так же за возможный причененный вред от их использования.

© 2014-2024 "ВАШ ГОЛОС" - vashgolos.net   /   Мнение и взгляды администрации сайта могут не совпадать с мнением или взглядами авторов материала.