19.03.2024
МЫ В СОЦСЕТЯХ:   Страница vashgolos.net в Facebook vashgolos.net в Twitter Страница vashgolos.net в Pinterest
uk en ru

Цікаві факти про доставку їжі у Львові

У дитинстві ми лише могли мріяти про те, щоб замовляти піцу, суші чи тайську їжу, як герої наших улюблених телесеріалів. Тепер це звичне явище та цілком доступна послуга для всіх-всіх

 30.12.2020    
 1993    
    Жизнь

У дитинстві ми лише могли мріяти про те, щоб замовляти піцу, суші чи тайську їжу, як герої наших улюблених телесеріалів. Тепер же, Zara Budu — звичне явище та цілком доступна послуга для всіх-всіх. Тож давайте дізнаємося найцікавіші факти про неї. Поїхали!

Коли з`явилася доставка їжі у Львові?

Вже на початку 2000-х, деякі кафе та ресторани Львова пропонували своїм клієнтам улюблені страви з доставкою додому. Щоправда, послуга тоді ще не була масовою, й дещо відрізнялася від сучасної. Так, замовити їжу можна було лише телефоном, або самостійно відвідавши заклад: інтернет був далеко не у всіх. А виконання замовлень не було надто оперативним: про доставку піци за 30-60 хвилин можна було лише мріяти.

Більш популярною доставка їжі у Львові та інших великих містах України стає в 2008-2010 році. Й “лідерами” серед замовлень були сети суші або піца. З кожним роком (або навіть місяцем) ставало все більше ресторанів та кафе, які пропонували доставку власними кур`єрськими службами. Сума мінімального замовлення складала тоді 100-150 гривень, вартість доставки варіювалася в межах 30-60 гривень. У віддалені райони міста — дорожче.

Які страви львів`яни замовляють найчастіше?

Статистика одного з популярних сервісів доставки за 2019 рік свідчить, що на піку вподобань львів`ян — італійська та японська кухня. А трійка найбільш частих замовлень виглядає так:

  1. Піца.
  2. Суші.
  3. Бургери.

На четвертій сходинці популярності — грузинська кухня. Так, майже не менше ніж бургери, львів`яни полюбляють хінкалі та шашлик. Останній, до речі, замовляють значно частіше, ніж стейки. 

Найбільше замовлень — ввечері

За власною статистикою сервісу Uber Eats, який працював у Львові до поточного року, найчастіше львів`яни замовляли послуги доставки у вечірній час — після 18-19 години. Разом із тим, у Києві та Одесі надають перевагу обідній доставці. 

Найбільш популярний день для доставки їжі, у свою чергу, це п`ятниця. на другому місці — суботній ранок. 

Нестандартні страви, які можна замовити у Львові

Якщо ж ви втомилися від піци, суші та навіть бургерів, львівським службам доставки є що вам запропонувати. Так, окрім традиційного меню, у Львові можна замовити:

  • Авторську фьюжн-кухню.
  • Вегетаріанські та веганські страви.
  • Сети м`яса, риби та морепродуктів.
  • Свіжу випічку, круасани та каву.

Чудовою новиною є й те, що зараз послуга доставки їжі доступна для усіх районів міста, а не лише для центру та найближчих вулиць, як це було раніше. У більшості випадків, чекати на улюблені страви доведеться не більше 60 хвилин, а вартість доставки буде безкоштовною — ви платитимете лише за замовлені позиції з меню. Тож іноді немає сенсу зайвий раз стояти біля плити: замовте смачну піцу, бургери чи шашлик, й вони приїдуть до вас, навіть не встигнувши охолонути. Бажаємо смачного!



ЕЩЕ В РАЗДЕЛЕ Жизнь

НОВОСТИ С ВИДЕО
ВИДЕО
Dubai Reefs: жилой район над миллиардом кораллов и мангровых деревьев (ВИДЕО)
Dubai Reefs: жилой район над миллиардом кораллов и мангровых деревьев (ВИДЕО)
16.05.2023   18863
ВИДЕО
Массивный астероид Апофис приблизится к земле в 2029 году (ВИДЕО)
Массивный астероид Апофис приблизится к земле в 2029 году (ВИДЕО)
15.02.2023   11997
ВИДЕО
Что расстроило телеведущую: Маричка Падалко расплакалась в прямом эфире (видео)
Что расстроило телеведущую: Маричка Падалко расплакалась в прямом эфире (видео)
17.04.2022   22491
ВИДЕО
В центре Нью-Йорка подняли украинский флаг (видео)
В центре Нью-Йорка подняли украинский флаг (видео)
24.03.2022   18245
ВИДЕО
Уфолог заметил трехметрового инопланетянина, наблюдающего за марсоходом
Уфолог заметил трехметрового инопланетянина, наблюдающего за марсоходом
07.02.2022   11562
ПОПУЛЯРНЫЕ НОВОСТИ

РЕКОМЕНДУЕМ
Сайт может содержать материалы категории 18+    Материалы со знаком   публикуются на правах рекламы.    Размещения рекламы: orderdsffdsg987f@vashgolos.net

При копировании материалов сайта для интернет-изданий обязательна прямая, открытая для поисковых систем гиперссылка.
Администрация сайта не несет ответственности за содержание и достоверность рекламных материалов размещенных на данном сайте, а так же за возможный причененный вред от их использования.

© 2014-2024 "ВАШ ГОЛОС" - vashgolos.net   /   Мнение и взгляды администрации сайта могут не совпадать с мнением или взглядами авторов материала.